ORDER of execution not working properly?

Vexus related Support Questions

ORDER of execution not working properly?

Postby alteredgene » Wed Sep 25, 2019 7:21 am

hi team! thank you for your help in advance.

my understanding in ORDER of node execution was based on their Y position (in terms of height).

however, i am getting this weird behaviour where no matter how high i put my node, it will keep getting executed in between other nodes.

screen shot attached.
Attachments
Screenshot_817.jpg
Screenshot_817.jpg (136.42 KiB) Viewed 2059 times
alteredgene
 
Posts: 11
Joined: Mon Apr 01, 2019 1:28 am

Re: ORDER of execution not working properly?

Postby boomer » Wed Sep 25, 2019 8:08 am

Hello,

There is a bug that impacts order of execution on occassion. We have good news however, this is fixed in the upcoming maintenance release 3.11D, which will be slotted for release by the end of the week.

Thanks,
Mathew Kaustinen
Boomer Labs
boomer
Site Admin
 
Posts: 255
Joined: Fri Aug 11, 2006 9:03 pm

Re: ORDER of execution not working properly?

Postby boomer » Wed Sep 25, 2019 1:22 pm

Good news, we released this update today. Please log into your account and re-download your purchase (the archive name might be old but its contents are the newest build).
boomer
Site Admin
 
Posts: 255
Joined: Fri Aug 11, 2006 9:03 pm

Re: ORDER of execution not working properly?

Postby alteredgene » Thu Sep 26, 2019 3:58 am

oh great timing!

i was quite sure this wasn't the case previously, so was bit lost.

however, seems the team is on top of it!

thank you for the update!
alteredgene
 
Posts: 11
Joined: Mon Apr 01, 2019 1:28 am


Return to Vexus

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron