Objects by layer -> assign wireColor (bug?)

Vexus related Support Questions

Objects by layer -> assign wireColor (bug?)

Postby DPS » Sat Aug 10, 2019 1:04 am

At the moment the wirecolor is being added to instances that are on another layer. It would be good for it to not behave like this.

I'm using wirecolors to to visually see what objects are in different layer groups and sometimes I instance objects between different layers for different passes.
DPS
 
Posts: 4
Joined: Fri Aug 09, 2019 3:55 am

Re: Objects by layer -> assign wireColor (bug?)

Postby boomer » Sat Aug 10, 2019 11:26 am

We tested this here and it works just fine. Please email your scene file and .vx file. Is it possible you are also selecting the other layer/node unintentionally?
boomer
Site Admin
 
Posts: 237
Joined: Fri Aug 11, 2006 9:03 pm

Re: Objects by layer -> assign wireColor (bug?)

Postby boomer » Sun Aug 11, 2019 8:54 am

To close out on this issue, it appears to be a drawing bug in 3ds MAX 2018/19. The wire color appears to have been impacted on some instances, but in fact it was not changed. The issue is resolved in MAX 2020.
Mathew Kaustinen
Boomer Labs
boomer
Site Admin
 
Posts: 237
Joined: Fri Aug 11, 2006 9:03 pm


Return to Vexus

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron