Custom Token not working

Vexus related Support Questions

Custom Token not working

Postby Jordi Canela » Thu Jul 05, 2018 8:09 am

Hi,

I don't seem to be able to make a Custom Token using the Token Editor. It should be a pretty straight forward task.

When I try to print to Max's listener the value of the custom token via a MaxscriptSnippet node, the token value turns out to be undefined.

[attachment=0]customTokenUndefined.jpg[/attachment]

Could you give me a hint on what could be going wrong?

I am using Vexus 3.0.0G which we purchased just 2 days ago for testing, so it must be up to date. It looks very promising so far.

Thanks,
Jordi
Attachments
customTokenUndefined.jpg
customTokenUndefined.jpg (60.26 KiB) Viewed 2210 times
Jordi Canela
 
Posts: 6
Joined: Thu Jul 05, 2018 7:25 am

Re: Custom Token not working

Postby boomer » Thu Jul 05, 2018 2:25 pm

Jordi,

You are correct, this is a bug. We've found it and will be pushing out an update tonight.

Thanks!
boomer
Site Admin
 
Posts: 237
Joined: Fri Aug 11, 2006 9:03 pm

Re: Custom Token not working

Postby Jordi Canela » Fri Jul 06, 2018 2:36 am

Hi Boomer,
Thanks for looking into this. I would appreciate if you could let me know when the update is ready and how to get it, as we have a limited time available for testing and I would really like to see how far we can push Vexus to fit in our workflow.
Thanks again!
Jordi Canela
 
Posts: 6
Joined: Thu Jul 05, 2018 7:25 am

Re: Custom Token not working

Postby boomer » Fri Jul 06, 2018 2:38 am

It has been posted. Please log into your account and download your purchase again.
boomer
Site Admin
 
Posts: 237
Joined: Fri Aug 11, 2006 9:03 pm

Re: Custom Token not working

Postby Jordi Canela » Fri Jul 06, 2018 4:02 am

Great, will ask the IT team to download again.
Thanks
Jordi Canela
 
Posts: 6
Joined: Thu Jul 05, 2018 7:25 am


Return to Vexus

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron